klik untuk menang

Khamis, 28 Mac 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April







Alkisahnya tadi encik Fiz ni datang la blog aku, ajak aku jalan-jalan kat blog dia, aku pon dah orang datang melawat, takkan aku nak buat taktau ja, aku pon p la balas balik jenguk-jenguk blog dia. Masa dah sampai kat blog dia ( macam jauh ja perjalanan ), aku pon nampak la kuiz pencarian bloglist bagai, aku baca ja, malas nk ambik kisah.

Aku cuma p like n follow ja dengan harapan dia follow aku balik (jujur kan aku). Tapi bila baca komen-komen kat bawah tu, mak aiiiiiii..... dah macam pencarian gadis melayu aku tengok, perempuan punya la ramai, laki dua, tiga orang ja. Haishhh kalau hang buat kuiz calon isteri, lagi ok aku rasa fiz. hahaha.
Tapi bila p baca entry2 depa ni, jawapan depa bagi sebab nak masuk bloglist macam jawapan ujibakat kat tv ja. hehehe.. Kelakar la u ollls ni tauuu.

Tapi dalam gelak-gelak kat orang, tiba-tiba aku rasa macam nak ambik bahagian ja, bukan kena bayar pon kan. (hang jangan tanya sebab apa aku nk join, ni secara tiba-tiba). Tapi kalau soalan apa kekuatan blog aku, aku rasa aku la kot...muahahha. Ye la penat jari jemari i yang taip entry setiap hari okeh.

Memandangkan aku suri rumah yang berjaya, dalam sehari 6 atau 7 entry aku taip. Dalam sehari aku akan buat cerita pasal kelas agama, pasal kehidupan seharian, cerita dunia, cerita lucu atau pelik, mekap-mekap semua ni. Jadi takla bosan sangat orang mai tengok blog aku. Takkan aku nak cerita pasal aku buat sarapan, masak makan malam, dengan basuh baju kotttt. Kalau orang tulis camtu aku pon cemuihh. Sekali ja la aku p tengok blog dia.heheh

Ok yang tu la ja la penerangan aku, kalau ampa nak join sila klik banner kat atas.




-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

8 ulasan:

shida berkata...

Salam kenal dr segmen yang sama..
:)
~~

Berry Lavynia berkata...

salam kenal juga.. tQ sudi datang melawat :)

Nasuha berkata...

Selamat bersegmen! =)

Berry Lavynia berkata...

tQ nasuha, sj seronok2 je :)

Hafizzi Aziz berkata...

hahahaha. 1st peserta yang apit komen. Kedah ka? ka penang?

Berry Lavynia berkata...

1st peserta yang dikomen?
waaa terharu i... sobs..sobs..sobs..(sambil cari tisu)
mestila PENANG mari, Encik tang mana?

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Berry Lavynia berkata...

eh..eh..sudi..heeeeeee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...