klik untuk menang

Khamis, 23 Mei 2013

Pelik: Monkey Orchid??





Monkey Orchid.. Tengok rupa dia memang ada rupa monyet.. Dengaq cerita pokok okid ni hidup di hutan equador, Peru.. Wallahualam. -FB KELAB ANAK KEDAH




-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

15 ulasan:

Nana Liena berkata...

pernah juga baca pasal orkid nie..dah lupa..hehe..
cantik..tapi seram..cuba bayangkan bila dia terjuntai2 dek angin.. haha..boleh mimpi buruk malam karang

Mizz Aiza berkata...

subhanallah.. uniknya rupa dia.. memang betul2 macam monyet..

Nur Zack berkata...

comelnyaaaa.

ada kat mana bunga ni ? Peru ?

kat mana tuh erkk

tak apa la nak pegi search at google, bai !

adzairdawati makdara berkata...

wahhhhhh ni first time Mak Dara nengok bunga orkid ni.. mmg cantik.. mmg ada rupa mcm monkey sikit di tengahnya tu kan

iu-hazirah berkata...

peliknya

Berry Lavynia berkata...

nana: bg akak, seram je lebih..hehe

p/s : jgn mmpi bukan2 mlm ni :P

Berry Lavynia berkata...

Mizz aiza: Ciptaan Allah kan.. :D

Berry Lavynia berkata...

Mak dara: sama la, br 1st time tgk :)

Berry Lavynia berkata...

Nur zack : errrr..ok bai :P

Berry Lavynia berkata...

hazirah: Pelik tapi unik ;D

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah berkata...

Subahanallah...hebantnya Allah...
sangat unik..

Nao Mei berkata...

Ari tu cik akak ada baca kat belog fuh tu..hihi..memang unik lah pokok.nie

AiSyA LiEzA berkata...

hehehhee... mmg ada ke bunga cm ni?? :)) unik :DD

Aida Ismail berkata...

Comel gilaaa! ^^

Tinta Lana berkata...

Salam.

Ok, sbnrnya, tgk gmbr dulu baru tgk tajuk, mmg ada rupa monyet :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...