klik untuk menang

Khamis, 23 Mei 2013

Butang Follow Yang Menyusahkan







Entry hari ni pendek jer..

OK, aku dah buang button follow kecik yg kat atas tu.. 
Baru aku tau, kenapa selama ni ramai jugak yang cakap diorang dah follow aku, tapi aku tengok followers tak bertambah pon.. dan bila aku follow org pun, diorang tak balas balik..
mungkin diorang pon ingat aku tipu jugak.. (macam yg aku pikir pada orang lain..hehe).
Aku memang suka tekan butang kecik tu, sebab loading dia cepat sikit..tapi nak buat macam mana kann.......

so, entry ni hanya untuk pemberitahuan..  terima kasih : P



-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

13 ulasan:

syahirah berkata...

button follow ala tumblr ni mmg payah nk detect sape yg follow. better guna google frind connect tu. yg awk guna skrang ni la.

Sharifah Amarina berkata...

mmg betul. sy slalu kena mcm tu dulu :(

Berry Lavynia berkata...

itu la...dah buang pon... :D

Berry Lavynia berkata...

sharifah: susah jugak mcm tu..nsb baik dah tahu..:D

anys nadhilah berkata...

yeah , thats true . i already mention this thing in my blog before . tumblr button sometimes dont work really good .tapi saya still letak jgk dlm blog . like you said .mudah dan cepat ..

blurrr4evablurr.blogspot.com/2013/05/review-comelnye-essenseri.html

tenku butang berkata...

alamak.. yeke? teman selalu jea tekan button follow yg kat ats tu.. tp kadang2 teman tekan dua2 sekali... (following widget tu) .. huu.. mesti ada yg kata teman tipu gak kot.. adeh..

Mizz Aiza berkata...

akak perasan dulu lagi.. selalunya masa follow orang akak akan confirmkan dengan tekan sekali lagi.. mula2 tekan dah follow, tapi bila tekan kali kedua pun masih keluar follow juga.. memang sah tak berfungsi button tu.. akak dah lama buang.. hihi..

Berry Lavynia berkata...

anis : mmg cepat, tapi menyusahkan kan..

Berry Lavynia berkata...

tenku: sy pon slalu cr 'join this site'... drpd button kecik 2, tp klu xde plihan..terpaksa la tekan...

Berry Lavynia berkata...

mizz aiza: akak..sy dah tekan berpuluh2 kali dah ni...still kuar soh follow lg.. pnat ahhh :D

Tinta Lana berkata...

Salam.

Button tu ada limitation kan berry..tak silap lana, sampai 300 je.

Lana tak sure betul ke tidak..sebab lana pun tak pernah guna. Mmg dari awal, terus guna google friend connect tu je.

Berry Lavynia berkata...

lana: dengar ramai org ckp mcm 2 la.. dan skrg masalhnyer mcm kak aiza ckp, tekan berkali2 pon masih keluar soh follow lg..

Normi Nieza berkata...

mmg butang tu menyusahkan..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...