klik untuk menang

Ahad, 7 April 2013

Semua Nak Jadi Wartawan








Sana sini orang bercakap pasal Anugerah Bintang Popular, dalam fb, blogger, semua benda ni je yang di post semalam. Jadi sebagai rakyat yang prihatin, aku pun taknak la ketinggalan jugak. hehehe. Tapi aku taknak tulis senarai pemenang, sebab ramai yang dah melaporkan. Aku cuma nak bagi komen aku, pendapat aku, cara aku.heeeeeeee :)

Ok, apa yang aku suka tentang ABPBH kali ni : 

-Bila dibagitau Johan salah satu pengacaranya. Memang dah lama sangat aku tunggu. Ye la, bosan la asyik tengok pengacara yang sama je. Tapi sayangnya Johan keluar sekejap sangat, yang lebihnya Fafau dengan Zizan.

-Memang best sangat bila Johan parodi lagu Shae, rasanya itu la yang paling menjadi, paling menarik diantara semua.

-Pasal persembahan pulak aku suka bila M.Nasir menyanyi lagu search. Sham khairul lagu Sahabat. Dan persembahan penutup oleh Johan, Zizan, Black, Rj dan Salam Musik. Yang Otai-otai menyanyi lagu rock pon ok jugak kottttt.

Apa yang aku tak suka pulak : 

-Persembahan pembukaan yang tak berapa menjadi oleh penyanyi lama.

-Fafau macam tak sporting la bila Johan dan Zizan nak buat lawak, kacau tau.

-Penyampai anugerah macam syok sendiri ja, bukan semua tapi kebanyakannya.

-Tak best  la buat pengacara selingan tu. Membuatkan pengacara utama keluar sekejap je kann.

Ok yang tu ja la kot, aku pun bukan berapa pandai sangat nak komen, tu cuma pendapat aku, apa yang aku tengok, dan apa yang aku rasa. Pendapat korang aku tak tau...heeeeeeeee : P



-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

2 ulasan:

::MaEstrO aMaD:: berkata...

yg penting?saye tak tengok pun.wakakaka

Berry Lavynia berkata...

bgus2.. lagha semua ni..hahaha..
errr...tertengok xpe kot...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...