klik untuk menang

Isnin, 15 April 2013

Mini Segmen by DiyanaHani


Jom join beramai-ramai sambil buat renang berirama...hehe.. Senang segmen ni, copy n paste je, tak perlu buat entry. : D




Syarat-syarat:
1) Mempunyai blog.
2)Follow blog hani dan like page blog(kat sidebar)
3)Buat satu entry,copy banner dan backlink ke entry ini.
4) Like link.(akan diperiksa)
5)Tinggalkan url entry anda di bahagian komen.
Like link ini.
Hadiah yang bakal dimenangi.
1) Bekas pensel rilakkuma.-(1)
2) Button badge DiyanaHani.(5)
3) Keychain anak patung.
4) Topup RM5(1)
Pemilihan berdasarkan top referral dan random.org.
p/s: Tak perlu buat entry panjang-panjang.
Cuma copy paste entry ni sahaja.
Jemput join ramai-ramai.
Support me k..
Sesiapa yang didapati tidak mengikut peraturan.
Penyertaan akan dibatalkan serta merta.


Mini segmen ini bermula pada 15/4/2013 hingga 30/4/2013


-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

3 ulasan:

nurul ezzatie zulkarnain berkata...

datang dari segmen yang sama ;)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-by-diyanahani.html

Diyana Hani berkata...

Terima kasih sebab sudi join mini segmen hani.Senarai peserta akan diupdate dari masa ke masa...jangan lupa ye.senarai nama peserta ada didalam entry mini segmen

Kasih Lestari berkata...

Datang dari segmen sama.....
http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/04/mini-segmen-by-diyanahani.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...