klik untuk menang

Jumaat, 7 Jun 2013

Perfume From Dubai RM55 (AAA) - FREE POSTAGE



Perfume berjenama Triple A untuk lelaki dan wanita.
98%  original copy dengan harga yang sangat berpatutan.
Hanya RM55!! (free postage untuk s.m dan tambahan RM5 untuk s.s)
untuk belian 10 botol ke atas boleh dapatkan harga yang lebih menarik.
Siapa yang berminat boleh komen di bawah atau msg saya di facebook  ( KLIK SINI )
 
 
 
 ***Entry ini akan kekal di atas
Untuk post terbaru boleh scroll ke bawah 
TQ ;)***

1.  Givenchy Paris 100ml (men)
2.  Dolce&Gabbana 100ml (men)
3.  Gucci Guilty Pour Homme 90ml (men)
4.  Paco Rabanne 100ml (men)
                          


5.  Carolina Herrera 212 VIP 100ml (men)
6.  AcQua Di Gio Giorgio Armani 100ml (men)
7.  Ralph Lauren 1 125ml (men)
8.  Hugo Boss 150ml (men)


9.  Carolina Herrera (women)
10. Calvin Klein BEAUTY 100ml (women)
11. Flora by Gucci 100ml (women)
12. Paco Rabanne Lady Million 80ml (women)


13.  Burberry Weekend 100ml (women)
14.  Lancome Paris 75ml (women)
15. Escada Marine Groove 100ml (women)
16. Dolce&Gabbana Desire 75ml (women)
17.  Bvlgari  ToniQ AQVA Pour Homme Marine 100ml (men)
18.  Calvin Klein CKFree Blue 100ml (men)
19.  Lacoste Purple 100ml (women)
20. Calvin Klein SHEER BEAUTY 100ml (women)

-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

5 ulasan:

AiSyA LiEzA berkata...

setakat ni perfume byk lagi.. :) waa~~ berpatutan harganya..

Berry Lavynia berkata...

takpe..nanti nak2.. bgtau yer..hehe :D

Normi Nieza berkata...

wah..murahnya..:)

Nao Mei berkata...

wah murahnya..hihi...
nanti kalau cik akak nak cik akak bagi tahu ye..:)

Yumida Huda berkata...

wow..perfume mahal ni
harga pun sgt berpatutan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...