klik untuk menang

Sabtu, 4 Mei 2013

Aku salah seorang sponsor segmen simple contest by DJH


~Assalamualaikum~

Wahhhh esok mengundi???? macam tak percaya je kan... sekejap je masa berlalu. Lepas ni suasana yang meriah macam ni akan jadi sunyi pulak. Tapi takpe, nanti suasana pilihan raya akan bertukar menjadi suasana nak menyambut raya pulak kan...kira bersambung la sibuknya tuuuu. hehe..

Ok, tinggalkan kejap pasal raya2 ni semua, sebab aku nak cerita pasal segmen-segmen yang dianjurkan oleh blogger. Sebenarnya aku pun teringin jugak nak anjurkan segmen-segmen ni, tapi  aku rasa tak sesuai kot masa sekarang, sebab orang selalu cakap kalau nk berjaya kena mula dari bawah, jadi akhirnya aku ambik keputusan untuk jadi sponsor la dulu. (walaupun nk buat segmen kena mula dr bawah okeh..hahahah)



Jadi setelah membuat kaji selidik, aku berminat untuk jadi sponsor 'segmen simple contest by DJH.' Barang yang aku sponsor ialah travel bath set yang come lote.hehe.. purple lagi kaler dia. So aku harap ramai-ramai join la segmen ni yer..  Hadiah lain pon aku tengok macam best jugak :) 

sila la serbu ramai-ramai okeh. Klik pada banner.
Terima kasih  :)

P/s : nanti bila aku buat segmen ampa join jugak tau!! :P


-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

4 ulasan:

Nana Liena berkata...

huhu.sama macam kakak dia..ahaha..all the best ya..pilih yg terbaik.. :)

Berry Lavynia berkata...

Ala...pngnjur yg pilih... Nnti segmen sndiri br bes.. :)

AiSyA LiEzA berkata...

all the bestt!! nnti invite tau lau buat segmn sndiri :D sdia utk menyokong...

Berry Lavynia berkata...

tQ aisya sbb bg sokongan... hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...