klik untuk menang

Sabtu, 13 April 2013

Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani






Segmen ini dianjurkan untuk merapatkan hubungan silaturrahim sesama blogger.Bak kata pepatah “ yang jauh,didekat-dekatkan, dan yang dekat,dirapat-rapatkan”.
Segmen ini diadakan selama seminggu,bermula pada 12/4/2013 sehingga 11.59 malam 19/4/2013.


Syarat yang perlu dipatuhi:

1)Mempunyai blog.
2)Follow blog ini dan like page blog ini.(kat sidebar)
3)Follow dan like sponsor.
4)Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
5)Letakkan URL entri di ruangan komen.

Sponsor:

Blog
Vanida/Ismah/Aimi

Page:




Copy Coding ini:

Hadiah yang bakal dimenangi:

Peplum(1),Keychain.(3),Pashmina.(1),Kerongsang.(1),Review blog.(5),Topup RM5(2),Header(1),Cursor(1)
Pemenang akan dipilih melalui top referral dan cabutan bertuah oleh saya sendiri.


Segmen Sahabat Selamanya by DiyanaHani di jayakan oleh DiyanaHani,The Rossele,Ismah, Vanida,dan Aimi

Segmen copy paste ini inspired by Kak Mia Liana.

Diharap semua blogger sudi merajinkan diri menyertai segmen ini.
Jangan lupa blogwalking untuk mencapai tujuan utama segmen ini diadakan.

Apa tunggu lagi..Klik banner dan Join!
p/s: Kalau tak boleh klik banner.Klik kat ayat bawah banner tu k.


ermmm nak tulis sikit, sebab kalau copy semua tak tulis apa-apa nampak macam tak ikhlas pulak kannnn..hehe.. Thanks yer pada hani yang ajak join. Sapa-sapa yang nak join sila klik banner kat atas, baca syarat-syaratnya okeh. Rasanya tak susah pon, sebab tak payah klik..klik..klik..klik byk sgt..heeeeee : )






-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

12 ulasan:

Limin Eddie berkata...

join segmen yang sama... sudi2 la follow blog saya ye.. http://limineddie.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

Diyana Hani berkata...

terima kasih sebab sudi join segmen sahabat selamanya.Jangan lupa bw untuk mcapai tujuan segmen ini diadakan...senarai peserta ada didalam entry yang sama dgn segmen..thanks

PakcikLie PCL berkata...

salam perkenalan dari kami , untuk permulaan kenalkan admin blog iaitu PCL dan Diana..pasangan blogger yg peramah , insyaAllah..blogging mau ikhlas !

http://mamadianasajacaripasal.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

NURNISRIN ZULKIFLY berkata...

salam kenal :) dari segmnent yang sama.. jemput ke blog :)
http://miszyien.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-dianahani.html

eyka berkata...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama...Saya peserta yang ke-40..Jemput singgah ke blog saya...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

butterfly berkata...

tinggalkan bintang disini
http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

Berry Lavynia berkata...

terima kasih ye semua sudi jenguk ke sini.. sekarang saya akn mulakan terjahan..hehhee :)

iu-hazirah berkata...

DR SEGMEN YG SAMA
done follow

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

dieba khairuddin berkata...

assalamualaikum.....singgah...dari segmen yg sama... good luck :)

http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html

Mohamad Khairil berkata...

Salam,baru sempat terjah ke sini,daripada segmen yg sama,
http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani

jemput join GA saya,

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

Ct Noraishah berkata...

Salam, hai...
datang dari segmen yang sama :)

http://www.sna-aai.blogspot.com/2013/04/segmen-sahabat-selamanya-by-diyanahani.html#.UW4CFnoglFk

Nao Mei berkata...

balas kunjungan dear :)...cik akak pon dah follow balik...salam kenalan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...