klik untuk menang

Khamis, 27 Oktober 2011

Bersediakah anda saat tibanya malam pertama?

* Luahkan kata2 cinta
 - Luahkan ungkapan cinta dan jangan terlalu gelojoh memulakan permainan.

* Lakukan 'Foreplay'
 - Mulakan dengan foreplay dan tumpukan banyak masa untuk aktiviti2 ini.Panduan menghadapi malam pertama.
  • Pastikan tubuh badan anda bersih daripada segala kekotoran. Mandi terlebih dahulu sebelum anda mulakan pelayaran bahtera malam pertama pengantin anda. Ini bagi memastikan badan anda berasa segar dan wangi. Pasangan akan lebih merasa selesa apabila ingin memulakan seks bersama anda
  • Mulakan dengan belaian manja dan pujian2 kepada isteri anda. Ini bagi menghidupkan suasana yg lebih romantis. Kaum wanita lebih mudah teransang dari segi seksual dalam keadaan yg romantik.
  • Panjangkan tempoh bercumbuan anda. Bercumbuan bersama isteri anda dalam masa yang lebih lama boleh menghnyutkan isteri anda seterusnya mampu meningkatkan lagi pengeluaran cairan di farajnya. Pentingnya faraj isteri untuk benar2 basah adalah bagi memudahkan hubungan persetubuhan anda kelak.
  • Sentuh payudara isteri anda dengan penuh kelembutan. Jangan mengasari isteri anda buat kali pertama. Salah satu acara yg memang pantang diketepikan. Tanyalah pada mana2 wanita, kegagalan melakukannya menyebabkan separuh daripada keseronokan akan hilang begitu saja. Paling penting, langkah ini dilakukan secara lembut dan romantis.
  • Tanyakan isteri anda pada bahagian manakah tubuh dia yang membuatkan dia merasa lebih nikmat sewaktu anda menyentuhnya. Fokuskan lebih pada bahagian tersebut. Setiap wanita mempunyai titik2 ghairah yang berlainan dari segi tahap sensitiviti.
  • Puaskan isteri anda terlebih dahulu. Setelah isteri anda puas, baru anda ( si suami ) boleh meneruskan aksi mendayung sehingga anda terpancut.
  • Jangan lupa mengucapkan kata2 romantis ketika anda berdua asyik sedang hanyut dibuai nikmat malam pertama pengantin. Ini dapat memudahkan lagi isteri anda mencapai orgasma.

-Aku Menulis Untuk Berkongsi Pandangan Dunia-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...